In Blogg, Träning, Triathlon

Var så laddad efter gårdagens träningspass så 12 timmar senare var jag på gång igen. För andra gången på en vecka ställde jag klockan men vaknade innan den. Som ett barn på julafton! Dax för årets första brickpass, har inget med det fina murar hantverket att göra, utan triathleter säger så när det kört cykel följt av löpning. Känns lite coolt och jag kan för en stund känna mig som ett proffs. Började med 34 km på cykel, fick äta upp den frågande blick som jag gav  Erika häromdagen när hon sa att hon fick ont i baken av att cykla. Måste ha ömsat skinn eller något, läderhudsrumpan som inte kände ett dyft under Vättern är nu känslig som den på en baby. Så går det när man skolkar från valda delar av träningen. Löpningen kändes bra, tog inte så många meter innan jag kunde räta på ryggen och springa upprätt. Lustigt hur långsamt det känns som man springer när man just suttit på en cykel. Kändes bra att dagens träning hade minimal inverkan på familytime.

Resten av dag var semester, sol, bad, grill och vänner! Kind of perfect.

Recommended Posts

Kommentera