In Blogg

För husfridens skull sköt jag på torsdagens simning tills på söndagen, detta tilltag resulterade i att kolumnen med utförda simpass inte fick en bock under vecka 12 eftersom en elak bacill istället tog min kropp i besittning under helgen. Som tur var hann jag med en härlig, solig, slalom inspirerad lunchlöpning i fredags. Garmin hade jag glömt hemma vilket gav mig chansen att prova mr runkeeper som hade en feminin röst som berättade för mig hur långt jag sprungit var femte minut och sista uppdateringen lät ”60 minutes 11 km and 500 meters”.  Föredrar min Garmin. Lördagen ägnades åt olika ritualer för att locka fram våren jag kan konstatera att de var föga framgångsrika, ute faller snön. Hann även med ett styrkepass innan bacillerna slog till med full kraft. Nu ligger jag i soffan och får blodsmak i munnen vid varje hostattack. Det positiva är att jag inte har någon feber att tala om vilket gör att det inte var ett helt självklart val att stanna i sängen i morses. Har alltid levt lite efter devisen ”ingen feber då kan man jobba” men tänkte ett varv till den här gången och besparade mina kollegor mina hostbaciller och mitt snörvlande, i alla fall idag.

Recent Posts

Leave a Comment