Kategori Blogg, Cykling, Simning, Träning

Cykeln och jag är bundisar nu och när förhållandet är så kan cykling inte bli så mycket bättre. 28 grader, klarblå himmel en lite svalkande bris från bergen och fantastisk utsikt. Bestämde mig för att oddsen vad gäller att klara sig med livet i behåll var/är på min sida. Jag har mött många äldre herrar utan hjälm som fortfarande är i livet och då cyklar de troligen snabbare än mig, tar fler risker än mig och har sämre reaktionsförmåga. Så hjälmen och mitt kön borde tala för mig! Jag är lite av ett unikum här först för jag är tjej och cyklar sen för att bag inte bara äger utan även nyttjar en våtdräkt. I dag har det simmats i det klaraste, renaste och mest uppfriskande vatten jag någonsin simmat i. Vattnet kom i ganska god strid från glaciären och bjöd på växelvis upp och nedförsbackar, det gillade både jag och forellerna som sällskapade mig.

Recommended Posts

Kommentera