Kategori Blogg, Tävling, Träning

Erika har legat i och skaffat fram alla måste prylar och några bra att ha prylar. Idag var det så dax att prova pinalerna och försöka hitta bästa möjliga sammansättning. Det mesta av tiden spenderade vi i Erikas hall, av och på med kläder och dräkter. Compressionstights blev för mycket, korta tighta shorts blev för knöligt då återstår bikinitrosor. Upp till var båda nöjda med tri-linnen. Neoprensockarna kändes bra, som att springa med gelé i skorna, inte dumt alls. Mössan gjorde det lite svårt att röra huvudet, med var sin napp hade vi sett ut som jätte babies i våra sparkdräkter och hjälm mössor.

Vattnet låg spegelblankt så dagens genrep är väl ganska långt ifrån förhållandena som gäller på måndag. Men vi väljer att se det från den ljusa sidan, med höga vågor är riskerna för kallsupar större men vi kommer behöva extra salt och mineral så en liten slurk då och då gör nog susen. Vi var så snabba idag att Erikas son undra om vi ens hunnit ner till vattnet, men vi hann faktiskt två simningar och två löpningar på 20 minuter, inga maraton distanser. Den stora frågan har fortsatt att vara, klippa eller inte klippa. Beslutet kommer tas på plats när väderprognosen är mer säker, skulle säga att det just nu står 60/40 med fördel till ”klippa”.

Väl hemma var det dax att antioxidant ladda så det blev Borsj till middag och en tallrik bär till efterrätt. Nu är det snart dax att börja nedräkningen i timmar……

Recommended Posts

Chatta