In Blogg, Träning
Har eventuellt traumatiserat vår yngsta dotter, hon såg skrämt på oss när vi kom in och sjöng i morses. Det gick dock snabbt över när hon fick ge sig i kast med presenterna. Själv fick jag oxå en ok present nästan sju timmars sammanhängande sömn.
Cykeln fick stå även idag, våtdräkten är tillräckligt trång som det ärså minimalt med cykling för att hålla nere volymen på låren men oxå för att spara energin till de viktiga momenten nu de sista 12 dagarna. Stannade i Ålsten på väg hem från jobbet för ett amfibiepass. Idag hade vi coachat upp. Tommy som kört, och klarat, ö till ö var med på dagens pass. Vi testkörde lite av hans prylar, neoprenmössa (babyhjälm i våtdräktsmaterial) ursöta var vi i den, slimmad ryggsäck som special anpassats av herr Sarenbrant själv för att passa tävlingen. Så omgjord att varken jag eller Erika förstod vilket håll den skulle sitta på, begåvat. Beror väl på att vi har så mycket i benen så det inte blivit något kvar till huvudena. Erika tetskörde även: ullstrumpor, neoprensockar, ull underställ och av misstag ytterligare en tröja som hon glömt att hon hade på sig. Hon kunde snabbt konstatera att en extra tröja inte var att rekommendera. Blev svår simmat. Inte så långt, (55 min) men skönt pass. Neoprenmössa kommer upp på måste ha listen, Erika tyckte att sockarna i samma material oxå kvala in på den listan. Att simma med ryggblueseventy Skull Capa var inga större problem när vi lyckats vända den rätt.
Väl hemma möttes jag av en röd hals med vita prickar och jag känner hur bacillerna ligger tätt i luften. Frågan är avvakta. känna efter varje dag och oroa mig för att bli sjuk eller parallell köra en antibiotikakur och öka på antibiotikaresistensen bland baskiluskerna ytterligare.

Recommended Posts
Comments
  • Anonymous
    Svara

    men den här har jag läst redan vännen,upplagd redan….eller Kram Bellita

Leave a Comment