In Blogg, Familjeliv, Träning, Triathlon

Vilodagen infaller ibland på annan veckodag än söndag idag var ett sådant tillfälle. När den tillbringas i en kär väns soliga trädgård är den extra rogivande. Barnen sken ikapp med solen när de upptäckte att det utöver efterlängtad lekkamrat fanns en kanin i trädgården. Mamma blev dock lite orolig och rädd för att barnens önskelista nu kommer domineras av KANIN, KANIN och KANIN. Prinsesskrona, rosettdiadem och rosetthårspänne kändes helt plötsligt mycket angeläget att tillmötesgå. Likaså gungställning som ju trots allt är bajs, kiss och matningsfri.

Eftersom det varit vilodag idag var det träningsdag igår. Blev ett blåsigt brickpass med 30 km cykel och en sadel i acceptabel position. Blev lite extra adrenalin när jag trampade på i över 40km/h och blev omkörd av en buss på landsväg utan vägren! Minutrarna efter kom en ambulans och körde förbi och jag sände en tacksamhetenstanke till något där ute att den inte var till mig. Väl tillbaka i växlingsområdet insåg jag att tiden var knapp, släktmiddagen var bara minutrar bort så jag fick nöja mig med 3km löpning.

Har en stegrande ångest över att sommaren innehållt på tok för korta löppass, dagarna fram till den 5:e september är få och dygnets timmar är endast 24. Dessa 24 skall från och med måndag även räcka till lönearbete! Ops

Recommended Posts

Kommentera