In Blogg, Familjeliv, Livet, Träning

Fredagskänslan var total på väg hem från jobbet igår jag var redo för att bli ett med soffan efter middagen, men någonstans fanns en gnutta energi och jag satte mig i bilen och drog till Vårby. Simloops temat fortsätter men gårdagens såg vid första anblick rätt trist ut: 25 m ben, 50 med tretag, 75 m kondition och 100-ing första 75 lugnt och sista 25 max. Loopade runt detta i 55 min. Första anblicken var fel eller kanske inte var det själva loopen utan mina simmar polare och känslan av att vara stark som gav upphov till den sköna känslan. Förstärkte känslan i bilen på vägen hem. Radion hade ballat ur och mitt älskade P1’s radiovågor som bortblåsta. Istället hitta jag ”Vinyl” och stämde upp i en kapplöpningsång med Phil Collins, Simon n Garfunkel mf. Jag sjöng högt och endorfinerna flödade och lyckan förstärktes av tanken på att torsdag följs av fredag och på fredagar njuter vi lite extra av livet jag och Edith. Hon äter frukost bestående av flingor och torkade tranbär, erbjuder mig att provsmaka men det verkar lite torrt för mig så jag tar en Lattone istället.

Recommended Posts

Kommentera