Kategori Blogg, Tävling, Triathlon

Hittade några underhållande länkar på Karins blogg. Funderade på vem som skapar en sida som den här men när jag studerat den en stund struntade jag i vem det var som skapat den var bara glad ATT någon skapat den. Det blev en riktig egotrip. 297 svenska tjejer/kvinnor har gjort minst en ironman och om man tar allas personbästa hamnar jag med min debut på plats 56, alltså bland de 19% som är snabbast. mitt trumfkort cykling klättrar lite på listan till plats 27 och topp 9 % . För den som kan sin grundmatamatik hysat är det ganska uppenbart att de två återstående grenarna hamnar lite längre ner på sina respektive listor. Simning plats 153 och löpning 112 vilket ändå är bland de snabbaste 35 procenten, vilket jag (med 21 löpta km i benen i år) kanske är mest stolt över.  Simningen ser ut att vara den gren som behöver pimpas vilket jag tog tag i igår och styrde kosan till Vårby för att börja dunka kakel igen.

En orgie i egocentrism

Recommended Posts
Kommentarer
  • Jenny
    Svara

    Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Chatta