Kategori Blogg, Familjeliv, Träning

2011 tog dom sig från Sälen till Mora, efteråt var de rätt slitna och har därför hängt i garaget sedan dess. Men nu behöver de vallas i dubbel bemärkelse och det suger kraftigt i stakatarmen. Så lite mildare temperatur och kraftigt snöfall och sen så….. Till dess nöjer jag mig med att njuta av vinterföret med dubbdojor. I kväll behövde jag lämna smitthärden en stund,men den egna hostan önskade sig en lugnare tur och vad passar då bättre än en snackislöptur så jag fixade mig en rundate med Tina. Att springa i snöljuset, snöknarret och fylla lungorna med vinterluft är oslagbart. Jag är inte helt avslappnad utomhus efter mörkrets infall men när det är vinter och snö då njuter jag av kvällarna och ingen annan gång springer jag efter mörkrets infall. Det är ju det där med spöken. I morgon byter vi roller igen jag kliver ut vabkostymen och i mina scrubs känns som vi lever i en neverendingvabbing…….

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • MadeleineWarlund
    Svara

    Synd att dom inte tog sig förbi, vårt fritidsboende i fredriksberg Dalarna, för då hade de blivit kaffe istället för blåbärssoppa;)

  • jennyvidarsson
    Svara

    Skall tänka på det om det blir en nästa gång 🙂

Kommentera