In Blogg, Familjeliv, Simning, Träning
Söndagen avslutades med ett besök i Vårby simhall där det vankades filmning och simanalys med Micke Rosén och Human Ambition. Jag fick börja med att hänga i omklädningsrummet och spela Wordfeud eftersom det pågick ”Manssimmet” vilket innebär male only. Var onekligen en konstig känsla att befinna sig i en bassäng, stilla vatten och utan våtdräkt. Helt plötsligt behövde benen engageras igen. 50 m uppvärmning innan det var dax för min första filmning, framifrån. Jag skulle simma 25 meter med acceleration. Mellan filmningarna var det olika teknikövningar som stod på schemat. Andra filmningen var från sidan och tempot var truckar fart. Sista filmsimningen utfördes med en ”takthållare”. En liten manick som pep och som stoppades innanför badmössan. Då blev det officiellt, Jenny Vidarsson saknar taktkänsla, åtminstone i vatten. Efter 50 minuter i vattnet var det dax för själva analysen som skedde på det torra. En och annan polett trillade ner och jag gick där ifrån många tips rikare. Det bästa av allt är att en skriftlig mer detaljerad analys snart landar i min inbox.

Måndagens fysiska aktivitet bestod i att leda två timmar barngymnastik, hoppa hoppa hoppa hoppa! Och den mentala utmaningen var att kliva upp före gryningen, klockan fem närmare bestämt, åka till Eskilstuna och hålla en föreläsning och vara FOKUSERAD trots grus i ögonen och kola i kulan.

Löpning är totalt uteslutet inom den närmsta framtiden. Höften är ok om jag inte springer det samma gäller tyvärr inte för knät. Bara trycket från jeansen när jag böjer knät är plågsamt. Känns som det finns något oönskat föremål under min knäskål. Försökte mig på cykling idag, bättre än löpning men icke smärtfritt. Men vem kan motstå att ta cykeln en underbar höstdag? Att sitta still med böjt knä smärtar lika mycket, så cykel it is.

När jag kom hem idag stod det en stor stor låda och väntade. Snabb leverans av Rosebikes! Monteringen lär dock dröja, än så länge står utomhus cykling högre.

Recommended Posts

Leave a Comment