Kategori Blogg, Löpning

Veckan har inte innehållit så mycket som en minut träning men idag fick jag i alla fall göra ett besök till gymet. Inte för att svettas och bygga muskler utan för att äta, träffa lite kul folk och fira att Magnus Hagströms bok ”Snabbare, starkare, löpare” nu finns att köpa. Har du funderat på att införskaffa någon form av träningslitteratur är det här boken du skall satsa på. Förutom att den inspirerar till att genast ge sig ut och springa är det underhållande läsning och som om inte det vore nog så är den en fantastisk fotobok. Så även om du inte tänkt börja löpträna lovar jag att den gör succé som ”blädderbok” och borde ligga på var mans soffbord. Det är multitalangen Sofie Lantto som layoutat denna visuellt behagliga bok.

Jag har själv tränat med Magnus och vet att hans träningsmodell fungerar, det kan du läsa om i boken då jag fått äran att skriva om mina erfarenheter på ett uppslag. Jag fick inte bara skriva ett bidrag till boken jag fick även bli fotograferad av ett proffs Hans Berggren. Det var en rolig erfarenhet och jag kunde, efter den sessionen och efter att ha sett boken, konstatera att fotomodellande inte är för alla men med en duktig fotograf och photoshop kan vem som helst se snygg ut i tryck. När jag kom hem och skulle imponera på familjen med att jag fanns på bild i en cool bok blev jag genast nedtagen på jorden igen då besvikelsen var påtaglig att jag bara fanns med på ett uppslag och inte på varje bild. Istället gladde de båda barnen sig åt att mamma fortfarande hostar en del och har en oroväckande tryckande känsla i bihålorna och därför tvingades avstå även dennas veckas simning.

book release             bookrelease2

Jag får mitt exemplar signerat!

Recommended Posts

Kommentera