Kategori Blogg, Familjeliv, Löpning, Träning

Inskolning, omskolning, LÖPSKOLNING. Nu skall rörelseenergin utnyttjas till max, rätt muskler skall stärkas, nya rörelser skall nötas in och muskelminnet skall omprogrameras allt för att öka chanserna att bli snabbare, starkare och skadefriare. Har besökt ett träningscenter som påminde mer om ett spa. Spa känslan försvann dock i samma stund som jag fick sätta igång med olika rörlighetsövningar. Eller i mitt fall orörlighetsövningar. Mina weakspots har kartlagts, axlarna behöver skärpa till sig. De är alldeles för lata bara hänger där så skulderbladen inte får jobba alls. Vaderna var i en kondition som stämmer överens med konditionen på vader som vandrat ett liv i high-heels. Sen hade vi en obalans i höften, kom inte som en direkt överraskning. Eftersom löpskolning kommer stå på schemat de närmaste åtta veckorna behöver inte löpningen kommenteras närmare, det finns lite att önska där. Till helgen kommer mitt första träningsprogram, hopsatt av min PC Magnus, då syftar jag inte på en Mac konkurrent. Jag vill trycka på FF och trycka på PLAY nu. Tyvärr hade jag så bråttom hem så jag hann inte njuta av den lyxiga känslan i omklädningsrummet med fri tillgång till rena handdukar, det ni. Istället fick jag tillbringa en halvtimma i en olyxig simhall, där jag blev tagen på bassängkanten. Min annars så badglada dotter ville inte gå i bassängen. Anledning: Den manliga simläraren såg läskig ut plus att hon var där för att simma, inte hoppa, snurra, springa  och skvätta vatten. Det heter ju faktiskt SIMskola.

Recommended Posts

Kommentera